Afbeelding
Freek de Swart

Tweede editie BredaVandaag Weekend: 100% Bredase onderwerpen

Economie

BREDA - Behoefte aan een 100% Bredase zaterdagkrant? Een krant waarbij het nieuws uit de stad voorop staat en niet is weggestopt in een regiokatern op pagina 10? Dan is BredaVandaag Weekend de zaterdagkrant voor jou.

In BredaVandaag Weekend staat deze week onder andere een uitgebreid interview met DJ hardwell. De 26-jarige DJ vertelt over zijn zomerplannen op Ibiza en de reden dat hij altijd een Bredanaar zal blijven. Verder het eerste vraaggesprek met Klaas Dijkhoff als staatssecretaris. Hij verwacht dat er nog dit jaar nog tienduizenden vluchtelingen naar Nederland komen.

Waar zijn de hoeren gebleven? In BredaVandaag Weekend een reportage over de laatste legale sekswerkers van de stad en hun visie op het prostitutiebeleid van Breda. Verder een terugblik met Reg ten Zijthoff, de geestelijk vader van het ChassĂ© Theater. Hij herkent zijn eigen kindje niet meer.

De Kwata is nu echt geschiedenis, maar niet getreurd want, er is nog genoeg bedrijvigheid in Breda, zoals bij communicatiebedrijf CM. De twee eigenaren Gilbert Gooijers en Jeroen van Glabbeek vertellen het geheim achter hun succes.

Deze zaterdag is BredaVandaag Weekend bij alle abonnees bezorgd en bij de mensen die een gratis exemplaar hebben aangevraagd. Daarnaast is de krant voor de laatste maal te verkrijgen bij: De Vrije Boekhandel / Boekhandel Buitelaar / Van Kemenade en Hollaers Ginneken / Van Kemenade en Hollaers Heksenwiel / Cigo (Hoge Vucht) /Boekhandel Bronkhorst (Prinsenbeek) / Primera (Prinsenbeek) / Jumbo Foodmarkt / Wout Groeten en Fruit / CafĂ© de Bommel / Primera De Struyckenplein. 

Doe mee en neem ook een abonnement op BredaVandaag Weekend.  Als abonnee kun je de artikelen later vandaag ook exclusief online bekijken.