Ambulances Markendaalseweg.
Ambulances Markendaalseweg. Tom van der Put/SQ Vision

Meerdere personen onwel in woning Markendaalseweg, meerdere ambulances ter plaatse (foto's)

Politie traumahelikopter

CENTRUM - Vijf ambulances en meerdere politiewagens staan op de Markendaalseweg ter hoogte van de fietsenzaak tegenover de uitgang van de Barones. Ook de traumahelikopter werd in eerste instantie opgeroepen. Onduidelijk is wat er aan de hand is. Ook de Haagdijk schijnt afgesloten te zijn.

Volgens de politie gaat het om drie personen die onwel zijn geworden in een woning aan de Markendaalseweg. Het ambulancepersoneel gaat de personen stabiliseren en vervoeren aldus de politie. Daarna volgt eventueel een onderzoek naar de oorzaak van de onwelwording. 

Door de aanwezigheid van meerdere ambulances is de Markendaalseweg grotendeels afgesloten voor het verkeer. Tussen het voormalige kadaster en de Haagdijk is de weg afgesloten. Over de toestand van de mensen die in de woning zijn aangetroffen is nog niets bekend. Inmiddels is een ambulance vertrokken.

De aanwezigheid van de verschillende hulpdiensten zorgt voor veel belangstelling. Volgens hulpverleners ter plekke zou de brandweer ook opgeroepen worden om metingen te verrichten. Uiteindelijk zijn deze ook niet meer gekomen. 

Bekijk ook de foto's van het incident.