NAC verliest met 1-3 van Heracles en lijkt veroordeeld tot de nacompetitie.
NAC verliest met 1-3 van Heracles en lijkt veroordeeld tot de nacompetitie. Peter Visser

NAC nog zonder tegengoals in voorbereiding

NAC

BREDA - In de gebruikelijke opwarmronde door de regio heeft NAC het eigen doel nog schoon weten te houden. Beek Vooruit slaagde er donderdagavond wel in NAC uit de dubbele cijfers te houden. In Prinsenbeek werd het 0-7.

Bij rust was het 0-1 dankzij Seuntjens, na rust liep NAC verder uit. Seuntjens, Hooi (2), Suk (2) en Brands scoorden. In het weekend staan er twee oefenpotjes op het programma. Zaterdag om 17.00 uur speelt NACop Sportpark de Schietberg tegen Madese Boys, een dag later begint om 14.00 uur het traditionele potje in Zundert tegen de Zundertse selectie.

Tijdens de wedstrijden in het weekend maakt ook doelman Jelle ten Rouwelaar zijn opwachting in de goal. Zaterdag en zondag speelt hij twee keer een helft, gaf hij tegenover BredaVandaag aan. Dat hij tegen UVV en Hoeven niet speelde is logisch. “Daar zit een gedachte achter. Ik heb dinsdag en ook vandaag (donderdag, red.) getraind. Dat is een bewuste keuze. Op die manier pak ik mijn arbeid. Als speler kom je tijdens oefenwedstrijden als deze veel aan de bal, als keeper heb je weinig te doen. Dan kun je ervoor kiezen om te spelen, of om een trainingsdag af te werken. Ik kies voor het laatste. Bovendien hebben we drie keepers.”