Afbeelding

Opeens weet je het, je koopt een huis met zwembad

Economie

BREDA - Het is zo heet buiten dat een beetje kou een warm welkom is. En wat biedt nu een betere verkoeling dan een zwembad? Tijd dus voor een huis met een zwembad. BredaVandaag dook in Funda en ging op zoek naar de koele ‘koopjes’.

Het is een kinderwens van ieder, een zwembad in de tuin. Je broertje of zusje in het water duwen en zoveel spetteren dat er meer water naast het zwembad ligt dan dat er in zit. In Breda zijn er op dit moment 13 huizen te koop waarbij een zwembad inbegrepen zit.

Wie een huis met zwembad wil moet wel veel geld in de sokkenla hebben liggen. Het goedkoopste huis met zwembad in Breda kost zo’n 5 ton. Dit is een huis in de Baronielaan. De achtertuin van dit optrekje heeft een oppervlakte van 315 m². Je kunt dus wel bedenken dat het geen plastic zwembadje is wat in deze tuin ligt. 

Past het geld al niet meer in de sokkenla en bent u overgegaan naar de kledingkast, dan zou u misschien in het pareltje willen wonen in de Duivelsbruglaan. Dit huis of beter gezegd paleis, staat te koop voor 3,75 miljoen. Naast het zwembad ligt uiteraard nog een overdekt terras zodat je geen zonneallergie oploopt en je heerlijk met je cocktail kunt genieten van de tropische zomer. 

Heb je niet zo veel geld maar wil je toch een zwembad in de achtertuin? Koop dan een plastic zwembadje. Zo’n zwembadje is al te koop vanaf 8 euro, mits verkrijgbaar.