Chatime bij Hardwell.
Chatime bij Hardwell. Lidia van Hooijdonk

Reporters Chatime vragen Hardwell hemd van het lijf

Cultuur

BREDA - Hoofdredacteur Lidia van Hooijdonk van online kindermagazine Chatime was al tijden bezig met een interview met Robbert van de Corput, alias Dj Hardwell. Afgelopen zaterdag, kort voor zijn optreden op Breda Live, was het zover.  

“Vanaf januari 2015 ben ik bezig om Hardwell te interviewen omdat twee reporters van Chatime die wens hadden”, vertelt Van Hooijdonk. Dat leverde in eerste instantie een afspraak op tijdens Koningsdag, alleen was er toen maar  vijf minuten tijd. “Omdat het de rubriek worstenbroodje eten met is, waarin we BN’ers, het hemd van het lijf vragen, heb ik het overlaten gaan.”

Mede dankzij het management en de organisatie van Breda Live konden de reporters zaterdag hun vragen afvuren, al was het even spannend of  hij op tijd was in Breda omdat hij die dag in Engeland zat. “Uiteindelijk hebben we Hardwell meer dan een half uur geïnterviewd en natuurlijk zijn we ook op de foto met hem gegaan en schreef hij zijn handtekening op de arm van de kids.”

Van de Corput vertelt in het interview over zijn eerste kus, zijn gedrag op school - vaak de klas is uitgestuurd - en zijn dromen. Zo vertelt hij dat het hem leuk lijkt om voor een dag Barack Obama te zijn. “De kids zijn een paar dagen later nog onder de indruk en nog meer fan van Robbert, zo open en zo leuk hoe hij eerlijk antwoord gaf op zijn vragen. Daarnaast mochten de kids een kijkje nemen achter de schermen van Breda Live en ik denk dat ze dit interview hun hele leven niet meer vergeten.”

De uitzending van Chatime TV met Hardwell is woensdag om 18.30 uur op BredaNu Ziggokanaal 40 te zien en meer ook via www.chatime.nl.