NAC verliest van Ajax. Het wordt 2-5, Perica scoort twee keer.
NAC verliest van Ajax. Het wordt 2-5, Perica scoort twee keer. Peter Visser

BredaVandaag zoek NAC-debutanten

NAC

BREDA - Nog iets meer dan een week en dan begint NAC aan de geplande zegetocht door de eerste divisie. Vrijdag 7 augustus om 20.00 uur ontvangen de Bredanaars Volendam. BredaVandaag zoekt Bredanaars die in augustus hun eerste Avondje NAC willen meemaken.

Het was een grote teleurstelling eind mei, toen Roda JC NAC uit de eredivisie knikkerde. Wat daarop volgde, was geheel des NAC's. De supporters besloten samen de schouders eronder te zetten en de club trouw te blijven. Inmiddels hebben bijna 10.000 fans een seizoenskaart genomen, waarmee NAC de club is met de grootste aanhang ooit in de eerste divisie.

Toch zijn er Bredanaars die nog nooit een Avondje NAC hebben meegemaakt. Die sturen wij graag samen met een vriend/vriendin naar de openingswedstijd NAC-Volendam. Stuur ons een mail met een korte motivatie waarom je juist nu je NAC-debuut wilt maken en waarom het er tot op heden nooit van kwam.   

Ook voor de wedstrijden NAC- Jong Ajax (vrijdag 21 augustus, 20.00 uur) en NAC-FC Dordrecht (maandag 24 augustus, 20.00 uur) zoeken we NAC-debutanten. Voor elke wedstrijd hebben we twee kaarten. 

Voorwaarden:

  • Stuur voor zaterdag 1 augustus een mail met korte motivatie naar info@bredavandaag.nl ovv nac-debuut, inclusief je naam, leeftijd, telefoonnummer en adres en woonplaats.
  • We interviewen je na afloop kort over je ervaring voor een verhaal op onze website, voorzien van een selfie gemaakt op de tribune.
  • Tenminste een van de twee bezoekers is 18 jaar of ouder
  • Je komt uit de gemeente Breda
  • Jij en je kompaan bezochten nog nooit eerder een wedstrijd van NAC.

(actie in samenwerking met LampenOnline.com)