Logo bredavandaag.nl
Facebook

Laatste afscheid Wiljan maandag bij 't Stammeneke

BREDA - Vrienden, familie, bekenden en collega's uit de horeca verzamelen zich maandag nog een keer bij Feestcafé 't Stammeneke in de Vismarktstraat om daar afscheid te nemen van Wiljan Rommens. De kroegbaas, door collega's in Breda bestempeld als de uitvinder van het feestcafé, overleed eerder deze week.


"Wiljan komt op maandag 3 augustus 2015 om 11.00 uur nog een laatste keer naar 't Stammeneke. We verwachten jullie daar om 10.30 uur", staat te lezen in de overlijdensadvertentie in BN DeStem. Aansluitend is in besloten kring de crematie.

Het overlijden van de kroegbaas kwam iets meer dan een jaar nadat hij zijn kroeg moest verkopen vanwege zijn ziekte. Rommens overlijden maakte veel indruk. Op Facebook en via Twitter kwamen honderden reacties van oud-medewerkers en -gasten. "Lieve Wiljam, beste kastelein van Breda,bedankt voor de vele gezellige uurtjes en .rust zacht", tweette Pierre van Hooijdonk. 

Rommens drukte door zijn aanpak een stempel op de Bredase horeca, aldus collega-kastelein Ad Baelemans eerder deze week. “Hij was echt een begrip, het is een groot gemis voor Breda.” En Jos Filius: “Iedereen was welkom én voelde zich ook welkom. Alles kon en alles mocht.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief