Carpetright aan de Fatimastraat is woensdag 14 april 2015 overvallen.
Carpetright aan de Fatimastraat is woensdag 14 april 2015 overvallen. Tom van der Put/SQ Vision

Enkele tips na vierde overval Carpetright dit jaar

Politie

BREDA - De politie heeft maandagmiddag enkele tips binnen gekregen na de overval op tapijtenwinkel Carpetright aan het Fatimaplein. De tips kwamen binnen na oproepen via social media en Burnet.  De tips worden nagetrokken. 

Maandagmorgen werd de tapijthandel aan het Fatimaplein voor de vierde keer sinds 15 april overvallen. Twee gewapende mannen gingen er ditmaal met een onbekend geldbedrag vandoor op een zwarte 'retro' scooter.

De mannen kwamen om 11.47 uur  de winkel binnen. Beiden hadden hun gezicht bedekt om herkenning te voorkomen. Eén van de mannen had een zilverkleurig vuurwapen in zijn had, de ander een taser. Ze bedreigden het aanwezige personeel en eisten geld.

Sinds de andere overvallen is er in de winkel enkel maar een beetje wisselgeld in de kassa. Dat hebben de mannen meegenomen. Daarna zijn ze vertrokken op de zwarte scooter. Het zijn twee mannen van onder de 20 jaar, een blanke en een man met een licht gekleurde huidskleur. De politie is direct een zoektocht gestart gebruik makend van Burgernet en Sociale media.