Afbeelding
Facebook.com/Bureau Brabant

Dit zijn de overvallers van de Carpetright (foto)

Politie

BREDA - De twee mannen die maandag de Carpetright aan het Fatimaplein hebben overvallen hebben zich niet gemeld voor dinsdagavond 00.00 uur. Dus heeft de politie gedaan waarmee ze dreigde: het online zetten van camerabeelden waarop de mannen herkenbaar te zien zijn.

Op de Facebookpagina van Bureau Brabant staan meerdere beelden waarop de mannen te zien zijn voordat ze hun gezicht bedekten. "Dit zijn ze! De overvallers op de Carpet Right in Breda", voegt de politie toe aan de beelden. "Afgelopen maandag pleegden ze de overval. Ze kregen de kans om zich te melden bij de politie, maar dat deden ze niet. Vandaar dat de beelden nu geplaatst worden. Wie zijn dit? Als hun identiteit voor maandag 7 september as niet bekend wordt zullen we de bewegende beelden van de overval maandagavond in Bureau Brabant uitzenden!"

De Carpetright aan het Fatimaplein werd afgelopen maandagmorgen tegen twaalf uur overvallen door deze twee mannen. Het was al de vierde keer binnen een half jaar tijd dat het bedrijf slachtoffer was. In de periode april-mei bezochten overvallers de winkel drie keer.