Carpetright aan de Fatimastraat is woensdag 14 april 2015 overvallen.
Carpetright aan de Fatimastraat is woensdag 14 april 2015 overvallen. Tom van der Put/SQ Vision

Meerdere tips over overvallers Carpetright Breda

Politie

BREDA - De politie heeft meerdere tips ontvangen over de mannen die maandagochtend Carpetright in Breda hebben overvallen. Dat heeft tot op heden nog niet geleid tot een aanhouding.

Een woordvoerder van de politie geeft aan dat het onderzoek in volle gang is. Woensdag verspreidde de politie via Bureau Brabant beelden gemaakt met een beveiligingscamera. Daarop zijn de twee herkenbaar te zien voordat ze hun gezicht bedekken.

De politie had de actie aangekondigd na goedkeuring van de officier van justitie. “Ze hebben zich echter niet gemeld.” Lopende het onderzoek zijn tips over de overvallers nog steeds welkom, geeft de woordvoerder aan. “En ze mogen zich natuurlijk ook nog steeds melden.” 

De tapijtenhandel werd maandag voor de vierde keer in enkele maanden tijd overvallen, ondanks eedere maatregelen. Zo heeft de winkel nauwelijks cashgeld in huis omdat verreweg de meeste aankopen met pin worden betaald. 

De reeks overvallen zorgt bij het personeel van de winkel voor veel onrust. Tegenover BN DeStem meldden medewerkers niet meer in deze vestiging te willen werken, uit angst voor een vijfde overval.