foto Dogs Adoptions Nederland/Flickr.com
foto Dogs Adoptions Nederland/Flickr.com

Thuisbezorger Dynalogic opent 15.000 m2 groot logistiek centrum in Breda

Economie

BREDA - Logistiek bedrijf Dynalogic opent in Breda een 15-duizend vierkante meter groot logistiek centrum. Het bedrijf vestigt zich aan de Trekpot. De nieuwe vestiging komt naast de bestaande vestigingen van het bedrijf in Nuth, Woerden en Sint-Katelijne-Wave.

Het nieuwe op- en overslagdepot in Breda gaat een centrale rol spelen bij de distributie van alle grote producten binnen de Benelux. Met deze nieuwe vestiging breidt Dynalogic haar dienstverlening nog verder uit en zet een grote stap in het realiseren van haar ambitie om ook op dit gebied marktleider van de Benelux te worden.

Dynalogic bezorgt kostbare en kwetsbare producten in alle formaten, 7 dagen per week. “Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Dynalogic ervoor gekozen om vanaf september 2015 uit te breiden met een nieuwe logistieke centrale in Breda”, aldus het bedrijf.

Dynalogic heeft in mei 2014 het leveren van grote producten zoals meubelstukken, witgoed en bedden onder de naam 2XLinhome services, aan haar serviceportfolio toegevoegd. Daarmee bedient het bedrijf webwinkels, maar ook andere leveranciers. “Vanuit de visie alle drempels om online te shoppen weg te nemen maakt Dynalogic met haar 2XLinhome services ook het online aanschaffen van grote producten eenvoudig en snel.”

Dat betekent dat Dynalogic behalve bezorging ook kan zorgen voor installatie, inbouw en montage van deze grote producten. “Uiteraard kunnen ook de oude producten en het verpakkingsmateriaal mee retour genomen worden.”

Dynalogic is onderdeel van DynaGroup, waar ruim 1100 medewerkers in dienst zijn.