Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Politie zoekt 'gespierde man' die Bredanaar mishandelde na 90's feest

Politie mishandeling

BREDA - Een 41-jarige Bredanaar is zondag 2 augustus rond 22.55 uur op het Chasséveld na een bezoek aan een 90's feest door een nog onbekende dader zwaar mishandeld. Dat meldt de politie deze dinsdag.

De man brak zijn rechterscheenbeen op vijf plaatsen. Verder was zijn linkeroogkas verbrijzeld. Hij werd geopereerd en is nog bezig zijn herstel. De politie zoekt getuigen van het incident.

Het slachtoffer vertelde aan de politie dat hij het festivalterrein via de zij-uitgang verliet. Hij wilde een taxi gaan zoeken. "Vanaf dat moment is hij alles kwijt en weet niet wat er gebeurd is", aldus de politie. Hij werd knock out aangetroffen, de ambulance werd om 23.01 uur gebeld. Uit het politieonderzoek is inmiddels gebleken dat het slachtoffer door een man met een gespierd uiterlijk is mishandeld. Deze man zou een oranje rood T-shirt en een lichtblauwe spijkerbroek en witte sportschoenen hebben gedragen.

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Die kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.