Logo bredavandaag.nl
Michael Bastiaansen

Breda Barst neemt al bezit van Valkenberg

BREDA - In het Valkenberg worden de eerste sporen van Breda Barst al zichtbaar. De organisatie is ondanks de regen op donderdag begonnen met de bouw van de eerste podia.


Het Amstel- en Vijverpodium zijn al zo goed als gereed voor het festival dat komend weekend plaatsvindt in het Valkenberg. Vanaf vannacht wordt het park dan ook volledig afgesloten door hekken.

Ook de wc’s en kassa’s staan al gereed voor de bezoekers. De backstageruimte is klaar voor gebruik en de eerste kabels liggen.

De vrijdag staat ook volledig in het teken van de opbouw. Dan worden de Spaanse Kraag en Suikerbeat neergezet. Maar ook de bar en andere kraampjes staan tegen het eind van de dag.

Zaterdag wordt het festival geopend om 15.00 uur door de Bredase Paramatman in het Valkenberg. Zaterdag staat onder meer ook de jonge succesvolle band Rondé op het podium.

Opgelet voor de bezoekers die met de trein willen komen: in het weekend van popfestival Breda Barst rijden er geen treinen van en naar Breda. Het treinverkeer is zaterdag 19 en zondag 20 september gestremd vanwege ombouwwerkzaamheden op station Breda. De NS zet voldoende bussen in, zo heeft de spoorwegen aan de Bredase organisatie toegezegd.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief