NAC heeft vrijdag 18 september met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Emmen.
NAC heeft vrijdag 18 september met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Emmen. Peter Visser

Belangstelling voor NAC-Heerenveen nog koeltjes

NAC

STEENAKKER - Ondanks de wervende klinkslag ‘Tot Dingsdag’ loopt het nog niet storm voor de bekerkraker NAC-Heerenveen van dinsdag. NAC heeft inmiddels een kleine zesduizend kaarten weten te slijten voor de wedstrijd, die al om 18.30 uur begint.

“Dat tijdstip heeft er allicht mee te maken”, aldus woordvoerder Perry Hendriks. “Al doen we onszelf natuurlijk ook geen plezier door drie keer op rij niet te winnen. Dat heeft de gunfactor niet geholpen.”

Over het aanvangstijdstip heeft NAC weinig te zeggen. “Dat bepaalt de KNVB aan de hand van de beschikbare tijdsvakken voor TV”, weet Hendriks. Dat betekent dat de wedstrijd wel te volgens is via Fox 1 en ook via Langs de Lijn.

Aan belangstelling van de media ontbrak het deze maandag sowieso niet. Naast vertegenwoordigers van de regionale pers, waren ook Friesch Dagblad en Leeuwarder Courant afgereisd naar het trainingscomplex in Zundert. Ook Fox en Langs de Lijn waren benieuwd naar de laatste voorbereidingen van Maaskant en zijn mannen. “Bij de media leeft de wedstrijd in elk geval”, constateert Hendriks.

De kaartjes zijn tot kort voor de wedstrijd verkrijgbaar. Seizoenkaarthouders betalen bij de S&I Desk van NAC tien euro.