Afbeelding

Enorme drukte verwacht bij presale nieuwbouwproject Remise in Princenhage

Economie

BREDA - Ruim 1000 mensen zijn uitgenodigd om zaterdag een kijkje te komen nemen bij het nieuwbouwproject Remise in Princehage. Die groep mensen krijgt een exclusieve inkijk bij het project, waarbij ruim 60 woningen worden gerealiseerd op de voormalige busremise van Veolia aan de Mastbosstraat.

Natuurlijk is het niet zeker dat iedereen komt, maar alleen de belangstelling al is waanzinnig volgens Jeroen Stoutjesdijk van Maas-Jacobs Vastgoed BV, samen met NBU ontwikkelaar van het project. “1000 reacties op een project is echt heel veel. Natuurlijk hoop je op veel aandacht, maar dat het zo veel mensen zouden zijn hadden we niet durven hopen.”

Stoutjesdijk legt uit wat zo’n presale precies inhoud. “De mensen die we hebben uitgenodigd, hebben bij ons aangegeven interesse te hebben in de  woningen. Om een stukje exclusiviteit te bieden, mogen alleen zij nu op zaterdag 3 oktober langskomen in het voormalig remisegebouw om een eerste indruk te krijgen van het project.”

Op de dag zelf staan er maquettes van de verschillende typen woningen en worden ook de prijzen bekend gemaakt.  “Het is niet zo dat er morgen al huizen verkocht gaan worden”, vertelt Stoutjesdijk. “Mensen krijgen de komende week de tijd om hun keuze door te geven aan de makelaar. Vaak wordt er dan gebruik gemaakt van het principe wie als eerst kom, wie als eerst maalt. Dus als geïnteresseerden er uit zijn, is het verstandig om snel te reageren.”