Gilbert Gooijers en Jeroen van Glabbeek.
Gilbert Gooijers en Jeroen van Glabbeek. Carl Mureau

CM uit Breda genomineerd voor award best groeiend bedrijf

Economie

BREDA - Het Bredase bedrijf CM is genomineerd voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. De award is een initiatief van Port4Growth, een platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips.

De High Growth Awards zijn onderscheidingen voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Jeroen van Glabbeek, CEO van CM, ziet de nominatie als een erkenning voor de constante groei die het bedrijf realiseerde en nog gaat realiseren. "CM staat aan de vooravond van een nieuwe groeispurt naar meer dan 100 miljoen euro omzet in 2016 en meer dan 300 medewerkers in 2017. Het is mooi en uniek dat de jury ons nu al beloond heeft met deze mooie nominatie."

Bij de jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van de groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers.

Het Bredase bedrijf bemachtigde eerder een plaats in de Fast500, een lijst van de 500 snelst groeiende Europese bedrijven. Naast de nieuwe kantoren in Londen en Parijs en het hoofdkantoor in Breda, heeft CM vestigingen in Brussel en Den Haag.

Op 25 november 2015 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking bij Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt. Ook het Bredase Payper staat in de lijst. De dienstverlener in salarisverwerking, payrolling en human resource management behoort tot de tien sterkste groeiers in Brabant met een jaaromzet die dit jaar naar 65 miljoen gaat.