Afbeelding
Screenshot Radar

NAC ontvangt warme douche na bijzonder verjaardagscadeau

NAC

BREDA - Positief nieuws voor NAC. De club is in het zonnetje gezet door Radar, het tv-programma van TROS. NAC ontving een warme douche door een wel heel bijzonder cadeau te geven aan de 12-jarige Tim van den Heuvel: een door Jelle ten Rouwelaar gesigneerd keepersshirt.

Vrijdag ontving de club een vooraankondiging en een uitnodiging om naar de studio te komen. Tot grote verrassing van de club.  “Klanttevredenheid staat bij de club hoog in het vaandel. Als een supporter de moeite neemt om zoiets terug te doen is dat alleen maar leuk”, vertelt Perry Hendriks, woordvoerder van NAC.

NAC ontving begin van het jaar een verzoek van Leonie van den Heuvel, moeder van Tim, om een keepersshirt in de maat van de 12-jarige. Hoewel de jongen uit Zuid-Holland komt, is hij al sinds zijn peutertijd trouw supporter van de Bredase club. Het keepersshirt was echter niet te krijgen, maar de club vond het zo bijzonder dat zij toch iets terug wilden doen. “Toen zijn we gaan kijken hoe we deze supporter toch een geweldige verjaardag konden geven”, meldt Hendriks.

En die kreeg Tim. Twee dagen later ontving hij namelijk een pakketje bij de post met het gesigneerde keepersshirt van zijn grote idool. Maar dit was nog niet alles. In de studio kreeg de fan namelijk ook nog gesigneerde keepershandschoenen.

De club ontvangt dagelijks meerdere aanvragen, maar kan niet aan iedere wens voldoen. “Ook al zouden we dat wel willen.”  Vaak gaat het om opkikkers of donaties. “De meest ludieke manieren komen voorbij om duidelijk te maken waarom hun aanvraag ingewilligd moet worden.”

Als het even kan, werkt NAC mee. Zoals bij het verzoek van een vriendengroep van een man met kanker. Zij hadden een geel-zwarte fiets gemaakt, die de spelers hebben gesigneerd. “Voor ons een kleine moeite, voor diegene een blijvende herinnering.”

De warme douche komt als een groot compliment in een tijd dat het sowieso weer meezit. “We winnen tegenwoordig ook nog eens wedstrijden”, aldus Hendriks.