NAC heeft vrijdagavond met 3-0 gewonnen van FC Den Bosch.
NAC heeft vrijdagavond met 3-0 gewonnen van FC Den Bosch. Peter Visser

NAC wint overtuigend van FC Den Bosch

BREDA - NAC heeft vrijdagavond uitstekende zaken gedaan in de Jupiler League. De club uit Breda wist voor de vierde keer op rij te winnen. Dit keer was FC Den Bosch de pineut. In het Rat Verlegh Stadion werd het 3-0 voor de Bredanaars.

Bekijk de foto's van NAC-FC Den Bosch
Al in de eerste helft nam NAC afstand van Den Bosch. Sjoerd Ars zorgde na een afgeketst schot van Uros Matic met een intikker voor de 1-0. Joey Suk, die ook betrokken was bij het eerste doelpunt, scoorde met zijn hoofd het tweede doelpunt van de wedstrijd.

Na rust probeerde Sjoerd Ars het vanaf elf meter met een Panenka. De bal ging echter over de lat heen. Boze blikken van zijn teamgenoten waren het gevolg. Een kwartier voor tijd maakte de spits zijn fout goed door de 3-0 binnen te schuiven.

De koploper in de Jupiler League, Go Ahead Eagles, liet vandaag punten liggen. Sparta is de nieuwe koploper met 29 punten. NAC staat op de zesde plaats, met slechts vijf punten minder dan de nummer een.