Prins Petrus C-Lie heeft de sleutel van 't Kielegat. Het feest kan beginnen.
Prins Petrus C-Lie heeft de sleutel van 't Kielegat. Het feest kan beginnen. Perry Roovers

Kraamvisite van de prins, wie wil dat nou niet

Algemeen

BREDA - Elluf Elluf baby's kunnen bezoek krijgen van Prins Carnaval. Ouders kunnen zichzelf en hun baby opgeven voor het hoogstaande bezoek. Daarnaast ontvangt ieder gezin ook een kraampakketje in carnavalsstijl.

Tussen 19.30 en 20.30 uur komt de prins van ‘Ut Kielegat’ op 11-11 met zijn nieuwe pages op kraamvisite. Het bezoek neemt een carnavalesk kraampakket voor de nieuwe Kielegatter mee.

“De aanmelding voor een Prinselijk bezoek kan vooraf aan 11/11 en op 11/11 tot ongeveer 18.00 uur”, vertelt Leo Mol, kabinetchef van De Prins. Indien het kind op deze dag toch niet geboren wordt, is prinselijk bezoek ook niet meer mogelijk.

Aanmeldingen zijn op het moment nog niet binnen. “Dit is een week voor 11/11 ook niet te verwachten. Een uitzondering zou kunnen zijn dat de ouders vooraf door de medici worden geïnformeerd dat hun Baby op 11/11 zal worden ‘gehaald’, aldus Mol.

Opgeven voor het kraambezoek kan via Jeroen Jagas, secretaris van de Prins, via 06-15071682 of secretarisprins@carnavalbreda.nl.