Afbeelding

Subliem najaarsweer

Weer

Weersverwachting voor vrijdag 30 oktober 2015

Algemene luchtdrukverdeling
Aan de westflank van een omvangrijk hogedrukgebied boven het vasteland van Europa staat over onze omgeving een zeer zachte zuidelijke luchtstroming. Alleen dunne hoge sluierwolken van storingen boven Engeland dringen door tot boven Nederland. Al met al subliem najaarsweer de komende dagen.

Verwachting voor vrijdag
De zon schijnt opnieuw uitbundig vandaag en het blijft droog. Er drijven soms hoge dunne wolkensluiers over. De zuidoostenwind is met 2 of 3 Beaufort zwak tot matig. Vanmiddag maximumtemperaturen rond de 17 graden.

Het weer voor de volgende dagen
Prima weer de komende dagen met begin november op de kalender. Op zaterdag een herhaling van zetten en hetzelfde weer als op vrijdag, mogelijk een graadje er bij naar 18 graden. In de nacht naar zondag kan zich mogelijk mist vormen, waarmee de dag dan begint. Gaandeweg zondag opnieuw zon. Er staat dan een zwak oostenwindje bij een graad of 15. Ook maandag en dinsdag rustig najaarsweer met een zwakke oostenwind. Na lokale ochtendmist opnieuw meestal mooi met zon en droog. Aanhoudend zacht met maxima rond 15 graden.

Zo was het weer donderdag 29 oktober 2015
Maximumtemperatuur 16,0 graden
Minimumtemperatuur 10,4 graden
Neerslag: droog
(Waarden gemeten op weerstation Haagse Beemden)

Weersverwachting opgesteld vrijdag 30 oktober 2015 om 09.00 uur