Paul Depla is maandag 16 maart geïnstalleerd als burgemeester van Breda.
Paul Depla is maandag 16 maart geïnstalleerd als burgemeester van Breda. Wijnand Nijs

Burgemeester Depla bij Meijs op Zondag

Politiek

BREDA - Burgemeester Paul Depla is zondag 8 november te gast bij Meijs op Zondag. Joris Dieleman komt spelen en zingen tijdens de show.

Paul Depla heeft er inmiddels ruim zeven maanden op zitten als burgemeester in Breda. In die korte periode maakte hij al twee colleges mee. Hoe is de overgang van Heerlen naar Breda verlopen? Is hij al een beetje ingeburgerd in de stad en wat zijn de grootste uitdagingen die hem staan te wachten? Het zijn ongetwijfeld vragen die naar voren komen in zijn gesprek met presentator Jeanet Meijs.

Joris Dieleman maakt onder meer deel uit van het duo Joris Dee samen met violiste en zangeres en Indra Salima Kartodirdjo. Vorig jaar wonnen ze samen de BN DeStem Cultuurprijs in de categorie singer-songwriters. Maar ook afzonderlijk van elkaar maken ze muziek.

Publiek is welkom om de tv-opnames van 'Meijs op Zondag' bij te wonen op zondag 8 november tussen 13.00 en 14.00 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 12.45 uur in de Orangerie van Oncle Jean aan de Ginnekenweg 338 in Breda.

Talkshow gemist?
Een paar dagen na de opnames is deze uitzending op meerdere kanalen op internet te bekijken: via de website van de lokale omroep BredaNu, daarnaast via het eigen YouTube-kanaal van 'Meijs op Zondag'. Op zondag 15 november is de uitzending vanaf 11.30 uur om de twee uur te zien op het Ziggo-kanaal 40 van BredaNu.