NAC heeft vrijdag 18 september met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Emmen.
NAC heeft vrijdag 18 september met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Emmen. Peter Visser

NAC trainingskamp; van skydiven tot aan spelletjes spelen

NAC

BREDA - Albufeira, Belek, Estepona. Zo maar wat plaatsen waar Nederlandse betaald voetbalclubs op trainingskamp zijn om zich optimaal voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. NAC zoekt het dichterbij huis: dinsdagavond arriveren de voetballers in het koude Roosendaal.

Door kostenbesparingen was een trip naar het Spaanse Valencia, waar de Bredanaars de voorgaande jaren zich nestelden, niet mogelijk.

Toch heeft de club voor het trainingskamp in Roosendaal een gevarieerd programma weten samen te stellen, met twee oefenwedstrijden, vermaak en trainingsarbeid. Zo traint de club op woensdagochtend, donderdagochtend, vrijdagochtend, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.

NAC speelt twee oefenwedstrijden. Op woensdagavond om 19.30 uur is RBC de tegenstander, terwijl op zaterdagmiddag om 17.00 uur het Belgische Kortrijk wacht. Tussendoor gaat de selectie op donderdagmiddag skydiven en wacht op vrijdagavond een spelletjesavond.

Alle trainingen en wedstrijden vinden plaats in het Herstaco Stadion in Roosendaal. Trainingen zijn gratis te bezoeken. Voor de wedstrijden wordt wel €7,50 entree gevraagd.