Banketbakker Corné van Mook met prijswinnende Petit Fours.
Banketbakker Corné van Mook met prijswinnende Petit Fours.

Hoogste waardering gilde voor Petit Fours banketbakkerij H. van Haaren (video)

Economie

BREDA - Banketbakkerij en tearoom H. van Haaren heeft de lekkerste Petit Fours van het land. De Bredase bakker is als beste uit de bus gekomen bij de categorie Petit Fours in de jaarlijkse kwaliteitsbeoordeling van banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk.

De Bredase banketbakkers Corné en Natasja van Mook lieten de andere kandidaten ruim achter zich en scoorde een 9.0 voor het kleine gebakje. H. van Haaren werd drie jaar geleden ook bekroond voor het assortiment aan bonbons. Met de bonbons scoorde ze toen ook een 9.0. De Petit Fours vielen eerder ook al in de smaak. In 2013 kreeg de bakker een 8,13 voor de Petit Fours en een 8,5 voor het Hazelnoot Creme gebakje.

In de beoordeling van het Gilde Heerlijk & Heerlijk liet H. van Haaren 75 collega's achter zich. Het onderzoek werd uitgevoerd door hét kennis- en adviescentrum voor de bakkerijbranche: Het NBC in Wageningen. Hans Tros van het Marketing Centrum Bakkerij, over het resultaat. “Er is heel hoog gescoord door onze leden, maar een score van 9,00 die Corné en Natasja van Mook met hun team behaald hebben, is echt heel hoog."