Afbeelding

Aanvankelijk bewolkt, later opklaringen

Weer

Weersverwachting voor dinsdag 19 april 2016

Algemene luchtdrukverdeling
In de vroege ochtend trekt een zwak koufront zuidoostwaarts weg. Een hogedrukgebied boven de Britse eilanden duwt in de loop van de dag opklaringen vanaf de Noordzee het land op.

Verwachting voor dinsdag
De dag begint bewolkt en mogelijk valt er lokaal nog een spatje regen. De wolken trekken in de loop van de ochtend weg en dan volgen er opklaringen vanuit het noordwesten. De wind gaat matig uit het noordwesten waaien, gemiddeld met 3 Beaufort. Het kwik stijgt in de middag naar een graad of 13.

Het weer voor de volgende dagen
Woensdag wordt een mooie dag na een frisse nacht. Het is veelal zonnig met hooguit wat onschuldige wolken. De wind waait matig uit het noordoosten met gemiddeld 3 Beaufort. Maxima rond de 15 graden. Op donderdag gaat het mooie weer nog een dag verder. Wel drijven er dan hoge wolkensluiers over. De wind waait met 3 of 4 Beaufort matig uit het noordoosten. Middagtemperaturen rond 16 graden. De vrijdag begint met een afwisseling van zon en wolken. Gaandeweg de dag geraakt het geheel bewolkt, maar het blijft droog. De noordoostenwind wordt zwak bij ca 14 graden.

Zo was het weer maandag 18 april 2016
Maximumtemperatuur 14,1 graden
Minimumtemperatuur 1,4 graden
Neerslag: droog
(Waarden gemeten op weerstation Haagse Beemden)

Weersverwachting opgesteld maandag 18 april 2016 om 21.00 uur