Afbeelding
Slingers en Flamingos

Op de foto als Romeo en Julia tijdens Festival van de Liefde

Cultuur

BREDA - Breda is dit weekend de stad van de liefde. Het jubilerend Chassé Theater pakt samen met Nieuwe Veste uit met een groots theaterproject: Jouw Romeo en Julia.

De zaterdag daarvan staat in het Chassé Theater in het teken van het Festival van de Liefde. Tijdens het festival, dat om 15.00 uur begint, is er van alles te doen. Zo kun je onder meer als Romeo en Julia op de foto door de fotografen van Slingers en Flamingo’s in samenwerking met BredaVandaag.  

Daarnaast maakt regisseur Ruut Weissman een bijzondere collage-voorstelling van de Romeo en Julia-voorstellingen die vrijdag in de stad te zien zijn geweest. Deze voorstellingen worden samen één voorstelling, met professioneel acteur Ian Bok (Cruyff, De Vastgoedfraude) als verteller.

Verder zijn er verdiepende lezingen over Romeo en Julia en liefde, singer-songwriters die liefdesliedjes spelen, doorlopend films in relaxte loungesetting, een speciale zoenruimte waar je met je geliefde opnieuw leert zoenen alsof je vijftien bent, moderne dans, liefdesverhalen, een speciale Romeo en Julia voor en door kinderen, knutselactiviteiten voor kinderen, liefdeselixers, smoothies, cocktails en een liefdesmenu in de Brasserie.

Vanaf 21.00 uur gaat het festival over in een gemaskerd bal met DJ. Julia ontmoette haar Romeo op een gemaskerd bal, dus wie weet welke liefdes hier ontluiken… Maar! Verboden toegang voor niet-gemaskerden.

Kaartjes voor het festival kosten € 10 en zijn verkrijgbaar bij het Chassé Theater.