Afbeelding

Trainen met je stropdas om bij fit20

Advertorial

(advertorial) - Mannen in pak met stropdas die tussen het zakendoen door hun oefeningen doen. Maar ook dames – soms in mantelpak - die één keer per week in twintig minuten een efficiënte en effectieve training volgen. Amerikaans, iets voor Manhattan, naar het Hollandse doe-maar-gewoonidee. Maar in Breda is het een dagelijks meermalig terugkerend verschijnsel.

"Ik train even snel na werktijd wanneer ik op doorreis ben naar huis’’, zegt business controller Jordie van Belois. Hij heeft het over zijn bezoeken aan de fit20-studio in Breda. In het witte statige pand, aan de Marksingel, aan de singel, net in het centrum van Breda, vallen mannen en vrouwen in (mantel)pak niet op.

"Het is hier een komen en gaan van ondernemers’’, zegt fit20-studio-eigenaar Yoran. "Uit de binnenstad, bedrijventerrein Minervum, Takkebijster en zuidelijke wijken die grenzen aan de binnenstad: er zitten ontelbaar veel bedrijven in de nabije omgeving en vanuit elk van die bedrijven ben je in tien minuten bij deze fit20-studio."

Twintig minuten onder deskundige begeleiding trainen, op afspraak, tussen het werk door, en hop, weer aan de slag. "Je kunt hier dus terecht in je normale kleding", aldus Van Dalsum. Zijn studio bestaat 22 maanden en 'groeit met de snelheid van een raket'.

New Yorkse toestanden aan de rand van Breda City


De werkwijze bij fit20 leunt op een wetenschappelijke en medische onderbouwing. "Met bewezen fitheids- en gezondheidsvoordelen", stelt van Dalsum. "Omdat het zo intensief is, heeft het ’t meeste nut als je het één keer per week doet. Beoefenaars merken snel resultaten."

fit20-boefenaar Jordie van Belois kan het beamen. Tijdgebrek is volgens hem niet langer een excuus. "Twintig minuten is er altijd te vinden in een drukke werkweek. Ik train nu ruim anderhalf jaar bij Yoran. Dit doe ik 1-op-1. Ik merk resultaat en voel me aanmerkelijk sterker en krachtiger. Verder heb ik geen last meer van mijn rug en zijn pijntjes verdwenen."

Ook trainen bij fit20? Ga naar onze website en meld je aan.

fit20 Breda
Marksingel 2a
4811 NV Breda