538Koningsdag op het Chasséveld.
538Koningsdag op het Chasséveld. Vinnie de Laat

538Koningsdag: de foto's van het feestje; Hardwell en Tiësto hoogtepunt

Cultuur 538Koningsdag

BREDA - Het was voor het eerst sinds 2012 dat Hardwell en Tiësto samen op het Chasséveld stonden. Destijds was het als feestelijke afsluiting van Breda Live, dit keer kwamen de twee Bredase topdj's voor 538Koningsdag op het podium.

Het bleek voor veel van de aanwezigen - vooral de Bredanaars - het hoogtepunt van de dag. De mannen draaiden bij elkaar bijna anderhalf uur. Ieder een half uur alleen en tussenin samen een half uur. Het leverde een uitbundige show op, waarbij beide mannen even de Nederlandse vlag zwaaiden. 

Voorafgaand aan het optreden van beide Bredase dj's had al een keur aan artiesten de 40.000 bezoekers gek gemaakt. Ali B toonde zich wederom een waar entertainer. De rapper - tegenwoordig ook veelvuldig in het theater als cabaretier - dook het publiek in en zat minutenlang op de schouders van een van de toeschouwers. 

Het feestje gemist?  Geeft niks, bekijk de foto's van 538Koningsdag in Breda. Aan het feesten geweest? Misschien sta je wel op de foto. Check de feestfoto's hier.

538Koningsdag 2016 foto Vinnie de Laat
538Koningsdag 2016. foto Vinnie de Laat