Dancetour Breda 2016, met onder meer optredens van Dannic, Kill The Buzz en Sunnery James & Ryan Marciano, Dirtcaps Release the Bull, Blasterjaxx en Ummet Ozcan.
Dancetour Breda 2016, met onder meer optredens van Dannic, Kill The Buzz en Sunnery James & Ryan Marciano, Dirtcaps Release the Bull, Blasterjaxx en Ummet Ozcan. Vinnie de Laat

Dancetour Breda krijgt verrassingsbezoek Hardwell (foto’s)

Cultuur

BREDA - Robbert van de Corput deed wat Breda inmiddels haast van hem gewend is: als verrassing opduiken bij een feestje. Dit keer maakte hij onverwachts zijn opwachting bij Dancetour.

Hardwell kwam mee met zijn maatjes Dannic en Kill The Buzz om het toch al Bredase feestje op Dancetour nog groter te maken dan het al was. De middag begon met het meteen herkenbare geluid van DJ Clash winnaar Joshua J.

Daarna volgden Tom & Jame en later Kill The Buzz en Dannic om het Bredase feestje compleet te maken.  Sunnery James & Ryan Marciano, Dirtcaps Release the Bull, Blasterjaxx en Ummet Ozcan maakten de line-up compleet. 

Ondanks dat deze Pinksteren de geschiedenis in gaat als een van de koudste in historie, was het op het Chasséveld gezellig druk, al kwam de bezoekersstroom wat later op gang dan bij eerdere warmere edities en was het daardoor ook niet zo druk.

Bekijk de foto’s van Dancetour 2016

foto Vinnie de Laat