Afbeelding
Daan Quaars

'Feestje omdat het kan', Hardwell, Van Buuren, Garrix en meer in Janssen (video)

Cultuur

BREDA - Armin van Buuren, Martin Garrix, Lil'Kleine en Hardwell. Zomaar een dinsdagavond in Café Janssen. Haast de complete vaderlandse dj top stond dinsdagavond in het café in de Vismarktstraat in Breda.

Het is sowieso al de week van de verrassingen voor de Bredase dancewereld. Tweede Pinsterdag besloot Hardwell al zijn gezicht te laten zien bij Dancetour, deze dinsdag maakt de Bredase dj het dus nog gekker. Op uitnodiging was het café geopend voor bijzondere gasten én voor enkele gelukkige frequente bezoekers van het café die een plek op de gastenlijst hadden gewonnen.

Robbert van de Corput besloot dus met zijn vrienden een feestje te gaan bouwen in het café waar het voor hem allemaal begon. Waarom? "Omdat het kan", aldus Van de Corput op Facebook. Dus zijn zijn Bredase muziekvrienden aanwezig, maar is ook collega-wereldster Armin van Buuren aanwezig, evenals een groot deel van de dj's van zijn label Revealed, onder wie Dannic.

Dat er wereldsterren in het café aan de Vismarktstraat komen, is zo onderhand eerder regel dan uitzondering. In december 2014 nam Van de Corput Afrojack mee naar het feestje dat gegeven werd ter ere van 30 jaar Janssen.

Garrix, Hardwell, Van Buuren. foto's Thijs Kroezen.