Afbeelding

Startersprijs Blushuis naar CodeQube, Powernapp en Suus@noon

Economie

BREDA - Twee starters hebben woensdag de publieksprijs van de Starterspitch van het Blushuis gewonnen. Na het tellen van de stemmen bleken PowerNapp en Suus@Noon precies evenveel stemmen te hebben vergaard. Code Qube won de juryprijs.

Overleg tussen organisator Blushuis en sponsor van de Publieksprijs 216 Accountants resulteerde in het beschikbaar stellen van een dubbele prijs. De Starters Pitch vond plaats ter ere van het jubileum van het Blushuis, bedrijfsverzamelpand voor creatief Breda.

De jury bestaande uit wethouder Boaz Adank, voorzitter van de directie Rabobank Nico Zevenbergen en Velocitas business developer Marit Overbeeke koos uit zes genomineerden. Code Qube van Jessica Eijgelsheijm en Sharina Kiesebrink werd de winnaar. Het is een simpele manier om kinderen vanaf 8 jaar programmeren bij te brengen. Zij wonnen vijftienduizend euro.

PowerNapp faciliteert hoteliers door eenvoudig de MKB-doelgroep voor hen aan te boren. Suus@Noon helpt iedereen met agendastress aan op handzame wijze afspraken en taken te plannen met haar papieren agenda.

De publieksprijswinnaars krijgen de beschikking over de vergaderfaciliteiten van het Blushuis en worden een jaar financieel gecoacht door 216 Accountants.