Afbeelding
Facebook Politieteam Weerijs

Politie zoekt BMW zonder stuur

Politie

BREDA - Een stuur van een BMW, een navigatiescherm en een zonnebril. Dat trof politieteam Weerijs aan in twee rugzakken die een vluchtende fietser in de nacht van dinsdag op woensdag achterliet. 

Tijdens de afgelopen nachtdienst zagen agenten rond drie uur in de omgeving van de Verdilaan in Breda een man fietsen. "Op zich niet vreemd. Wel vreemd als de betreffende man zich bij het zien van ons zich direct uit de voeten maakt en zelfs ten val komt in zijn haast", laat de politie via Facebook weten. "Wij zetten de achtervolging in maar helaas wist de man te voet te ontkomen door over diverse hekken en struiken te klimmen. Met meerdere eenheden, onder andere van Politieteam Markdal, zochten wij in de wijde omgeving, maar helaas zonder resultaat."

Op zijn vlucht liet hij twee rugzakken en een fiets achter. "In de rugzakken troffen wij buit van een of meerdere autoinbraken aan. Er zaten diverse onderdelen van een BMW, zoals een compleet stuur, navigatiescherm en ook een zonnebril in de rugzak."

De politie zoekt de benadeelde van deze diefstal.