Afbeelding
Politieteam Weerijs

Agressieve klant verwondt winkelier Nieuwe Haagdijk

Politie mishandeling

CENTRUM - Een 40-jarige man uit Breda is dinsdagmiddag een winkelier aan de Nieuwe Haagdijk te lijf gegaan. De man werd gearresteerd en zit vast op verdenking van mishandeling.

De politie kreeg dinsdagmiddag rond 16.45 uur melding van een vechtpartij in een winkel aan de Nieuwe Haagdijk. H"et bleek dat ontevreden klant verhaal was komen halen. Kennelijk was de man het niet eens over de prijs van een geleverd product aan zijn vriendin", aldus de politie. "Toen de verdachte begon te schelden en te dreigen, verzocht de winkelier hem om de winkel te verlaten. De winkelier moest daarbij een klap in het gezicht incasseren, waardoor er een verwonding aan de binnenkant van zijn wang ontstond."

De politie werd gewaarschuwd en de winkelier deed aangifte. De 40-jarige verdachte was al vele malen met de politie en justitie in aanraking geweest, waaronder voor geweldsdelicten en wapenbezit. Hij werd anderhalf uur later gearresteerd. De verdachte werd in verzekering gesteld en ingesloten in het cellencomplex van het politiebureau.