Afbeelding
NAC

Nieuwe Bredase rugsponsor voor NAC

NAC

STEENAKKER - NAC heeft een tweede Bredaas bedrijf gestrikt voorop het shirt. Sinds vorig seizoen prijkt het Bredase CM Payments als hoofdsponsor op het shirt, het snel groeiende Payper komt de komende twee seizoenen onder het rugnummer te staan.

Het payrollbedrijf heeft een optie voor nog een seizoen. Daarnaast wordt Payper ook partner van Teamplay@NAC en adopteert het bedrijf het project ‘Niemand Buitenspel’. Algemeen Directeur Edwin Schaap en Financieel Directeur Eric Snoeren tekenden deze week het contract. NAC maakt niet bekend hoeveel de sponsoring oplevert.

Payper is een bedrijf dat gespecialiseerd is in personeelsdiensten en met name op het gebied van flexibele werknemers. Zo zorgt het payrollbedrijf met de payroll service voor een overname van het juridisch werkgeverschap van bedrijven, verzorgt Payper met de backoffice service het administratieve proces en geeft het bedrijf strategisch advies en ondersteuning op het gebied van HRM.

Het shirt is sowieso een regionale aangelegenheid. Boven het rugnummer staat Azalp, dat op steenworpafstand van Breda in Etten-Leur is gevestigd. NAC zoekt nog een mouwsponsor.