Even terug naar de jaren negentig met Drop The 90's op het Chasséveld.
Even terug naar de jaren negentig met Drop The 90's op het Chasséveld. Stadsfotograaf Breda

Wat is er te doen voor de thuisblijvers in Breda?

Cultuur

BREDA – Het is zomer en dus vertrekken veel mensen naar een vakantieadres om te genieten van de welverdiende vakantie. Toch gaat niet iedereen op pad. Wat is er te doen dit weekend voor de thuisblijvers in Breda?

Breda in Concert
Breda in Concert vindt plaats op zaterdag 6 augustus. 21 Nederlandstalige muzikanten zijn tussen 14:00 en 23:00 uur te horen op het Chasséveld. Onder meer André Hazes Jr., John West, Danny Froger en René Schuurman zijn aanwezig op het feest. Er zijn nog reguliere kaarten te koop voor het concert.

B-Fest
Brouwerij Bliksem en Smaaker organiseren samen B-Fest! op Belcrum Beach. Naast lekkere speciaalbieren en verse burgers kan je je baard laten trimmen, een tattoo laten zetten en als je alle biertjes geproefd hebt kan je je laten verrassen met een biercocktail. Het evenement is van 15:00 tot 23:00 uur.

Drop The Nineties
Een dag na Breda in Concert is het tijd voor Drop the Nineties op het Chasséveld. Tussen 14:00 en 22:00 uur kun je genieten van de beats uit de nineties met onder meer The Vengaboys, 2 Brothers on the 4th floor, Milk Inc. en DJ Paul Elstak. Er zijn nog kaarten voor het festival.

Singelzwemtocht Breda
Zondagochtend duiken een grote groep zwemmers om 09:45 uur de singel in voor de Singelzwemtocht Breda. Er moet een afstand worden afgelegd van 7500 meter door de wedstrijdzwemmers. Later op de dag is het de beurt aan de recreanten. Meedoen kan helaas niet meer, een kijkje nemen natuurlijk wel.

Terrasconcert de Mezz
Genieten van wat rustigere muziek met een drankje er bij? Ga een kijkje nemen bij het terrasconcert van de Mezz. Deze zondag is het de buurt aan Karen Vanhulle & Uncle Wellington’s Wives. Toegang is gratis en het optreden begint om 16:30 uur.

Zonnig
Je weekend afsluiten met een lekker feestje? Ga naar Zonnig! Zonnig wordt iedere zondag georganiseerd bij Strand Binnen. De entree is gratis, maar vol = vol bij de locatie. Koude biertjes, lekker eten, muziek en de zon.