Afbeelding

Binnen een week de weg op in een nieuwe Peugeot 108

Advertorial

(advertorial) - Deze week een proefrit maken in een nieuwe Peugeot 108 en er volgende week mee wegrijden. “Dat kan, want we hebben er 49 ingekocht”, vertelt Automotions Peugeot-verkoopleider John Leemans.

Automotions Peugeot in Breda maakt dat wegrijden extra aantrekkelijk doordat de auto’s ook via private lease verkrijgbaar zijn. “Op die manier rij je tegen een vast bedrag per maand deze auto. Wegenbelasting, verzekering, onderhoud en zelfs pechhulp heb je zo afgedekt”, aldus Leemans. “Noodhulp heb je niet nodig omdat Peugeot Assistance 24/7 beschikbaar is.”

Door het schaalvoordeel kost de auto, een beetje afhankelijk van uitvoering en leasetermijn, €228 per maand in plaats van €257. “Je hoeft alleen nog je tankbeurten te betalen”, voegt Leemans toe. Hij merkt dat het concept twintigers en dertigers erg aanspreekt. “Je hoeft geen spaargeld te hebben om toch een nieuwe auto te rijden én je weet dat je geen verrassingen hebt met onderhoud.”

De 108’s die Automotions rijklaar heeft staan, zijn voorzien van radio-cdspeler en airco. “Maar in principe is elke uitvoering verkrijgbaar, zelfs als cabrio. De Peugeot 108 is een compact formaat stadsauto die voorzien is van de nieuwe generatie 3-cylindermotoren.  

Voor autobezitters die lease overwegen heeft Automotions Peugeot eveneens een oplossing, vertelt Leemans. “Wij kopen hun auto en storten het geld op hun rekening.”

Het maken van een afspraak voor een gratis proefrit of het aanvragen van een offerte kan via de website van Automotions Peugeot of telefonisch via 076 56 59 211.   

Meer info over de aanbieding en over de Peugeot 108 vind je op de site van Automotions Peugeot.