Afbeelding

fem women’s wear: Prachtkleding voor vrouwen

Advertorial

(advertorial) - Jurkjes, rokjes, topjes en nog veel meer in talloze kleuren en verschillende stijlen. Dat is fem women’s  wear. “Of je nu chique of casual zoekt, fem heeft een unieke collectie in huis voor alle leeftijden”, vertelt eigenaresse Femke Marijnissen.

De winkel is inmiddels zes jaar gevestigd in de Halstraat. Al vanaf de straat weet je wat je in de winkel te wachten staat: kleurrijke jurkjes met originele prints, maar ook veel sjaals, sieraden en tassen. Wie binnenstapt in de modezaak voelt zich meteen thuis. De twee kanariepietjes - die een mooi plekje hebben op de toonbank - verwelkomen je door hard te zingen.

Femke zelf zet eveneens de toon door persoonlijk advies. Niet opdringerig, maar desgevraagd. Het voelt alsof je bij een vriendin die je al lang kent langs gaat. Je voelt je meteen thuis in de winkel.
Dat komt door de ongedwongen en ook onconventionele inrichting. Overal is wat te zien en het leuke is, anders dan bij je vriendin thuis, je kunt de leuke dingen gewoon mee naar huis nemen tegen een aantrekkelijke prijs.  

fem women’s wear is daarmee niet alleen een modezaak. Op en om de tafel centraal in de winkel liggen en staan leuke en nuttige dingen voor in je huis en accessoires voor bij de vrolijke kleding, maar ook lifestyle- en kookboeken. De lungo gieter van Xala is een echte musthave!

In accessoires heeft fem women’s wear een breed aanbod. Tassen, sieraden, riemen, schoenen, of shawls. En niet te vergeten beenmode, basic, of items met eigenzinnige details.
De zomer is kleurrijk. Jurkjes en alle mogelijke kleurcombinaties die afgemaakt kunnen worden met een van de vele accessoires. En voor als het weer even tegenzit is er een uitkomst: hippe, trendy, regenjassen van HappyRainyDays.

fem  women’s  wear heeft 14 maart 2016 uit handen van de wethouder Adank de Breda Pluim ontvangen als meest gastvrije ondernemer in de Bredase binnenstad. fem ontving de juryprijs.
Een reden te meer om eens een kijkje te gaan nemen bij fem.

fem women’s wear
Halstraat 24
Breda
076 520 2063