Het publiek van NAC tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waarin veertig jaar Avondje NAC werd gevierd, vrijdag 11 december 2015. NAC verloor met 0-1.
Het publiek van NAC tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waarin veertig jaar Avondje NAC werd gevierd, vrijdag 11 december 2015. NAC verloor met 0-1. Peter Visser

NAC komend seizoen geen enkele keer op zondag

NAC

BREDA - NAC speelt in het nieuwe seizoen geen enkele keer op zondagmiddag. Dat blijkt uit het definitieve speelschema dat de KNVB heeft vastgesteld. De Parel van het Zuiden speelt slechts een keer om 14.30 uur, als Eindhoven op Tweede Paasdag op bezoek komt.

NAC begint zoals ook in het conceptprogramma stond op vrijdag 5 augustus thuis tegen Jong FC Utrecht. Ten opzichte van het conceptschema zijn de tegenstanders van de laatste vier wedstrijden gewijzigd en zijn de uitwedstrijden tegen VVV-Venlo en De Graafschap van zondag naar vrijdag verschoven.

Van de negentien thuiswedstrijden speelt NAC er zestien op vrijdag. Alleen de thuisduels tegen Helmond Sport (28 november), FC Dordrecht (6 februari) en dus  FC Eindhoven (17 april) worden op maandag(avond) afgewerkt.

Diezelfde vrijdagavond is vijftien keer de speelavond van een uitwedstrijd van NAC. Vier keer speelt NAC daarnaast op maandagavond buitenshuis.