Afbeelding
NAC

Duizenden op inspectie bij vernieuwd NAC

NAC

STEENAKKER - Duizenden NAC-fans brengen deze zaterdag een inspectiebezoekje aan het Rat Verleghstadion. De supporters bekijken het nieuwe uit- en thuisshirt van de club, maar belangrijker, de nieuwe spelers die het naar succes hunkerende NAC vooruit moeten helpen.

De timing van de Open Dag is wel eens slechter geweest. Door de vakantiespreiding en de start van de competitie moesten velen open dagen van de afgelopen jaren missen wegens vakantie. Dit keer valt de dag gelijk met de start van de vakantie van de basisschool.

De Open Dag begon zaterdag om 12.00 uur. Behalve een rondleiding door het stadion is er buiten en binnen het stadion genoeg te doen. Voor kinderen is er een groot Fun Park en een Skibaan. Gelijktijdig is er in de Cordial een banenmarkt plaats, waar ongeveer twintig sponsoren zich voorstellen aan het NAC-publiek en hun vacatures aanbieden.

Het moment van de middag is het voorstellen van de spelers. Vanaf ongeveer 14.15 uur lieten de spelers van het 'nieuwe NAC' zich zien. Daarna begon het hoofdprogramma, de oefenwedstrijd tegen Halsteren. Met oude bekende Mathew Amoah.