Afbeelding

Brandstore Van Gils Fashion opent in Breda

Advertorial

(advertorial) - Breda heeft vanaf 1 september een nieuwe Brandstore van Van Gils Fashion. De winkel aan de Wilhelminastraat 8 in Breda wordt 8 september feestelijk geopend in aanwezigheid van de Bredase dj Dannic.

De Bredase dj, al jaren een trouwe ‘klant’ in de DJ Mag Top100, en het kledingmerk zijn een strategische samenwerking aangegaan. Tijdens het openingsfeest voor genodigden op 8 september wordt onder andere ook stilgestaan bij de partnerships van Van Gils met NAC en DJ Dannic.

Heritage

Dat de 200 vierkante meter grote Brandstore in Breda is geopend, past helemaal bij het merk, vertelt CEO Harry van der Zee. “In Breda is Van Gils ooit gestart in 1948. Daar liggen onze roots en heritage. Van Gils is van oorsprong Bredaas merk met inmiddels internationale aanwezigheid. Ook het hoofdkantoor is in Breda gevestigd. Het is een logische keuze voor deze stad waar het merk echt thuis hoort. Breda is letterlijk de thuisbasis.”

Voor de introductie van de nieuwe store heeft van Gils een campagne uitgewerkt met het Bredase Super Rebel.com.  De prikkelende beelden, geschoten door de bekende mode en lifestyle fotograaf Gaby Fling, leggen de nadruk op de nieuwe winkel. Daarnaast worden in de campagne op ludieke wijze de high performance suits van deze pakken specialist uit Breda onder de aandacht gebracht.

Performance Suits

High performance suits? Van der Zee licht toe. “Dat zijn modische pakken, maar wel om je dagelijkse business in te kunnen doen. Voorbeelden zijn onze wetsuits, die door hun water repellent finish tegen een regenbuitje kunnen. Toch handig voor het Nederlandse klimaat. Ook onze travel lijn is een mooi voorbeeld van performance sluiting. Dat zijn kreukvrije pakken, ideaal als je veel op reis bent in zowel auto als vliegtuig.”

Na Breda volgen mogelijk meer brandstores, verklapt Van der Zee. “Wij investeren voortdurend in een omnichannel strategie, waar eigen retail ook onderdeel van uitmaakt. Wij hebben de ambitie om te groeien, dus uitbreiding met meer stores is zeker een optie. Dit kan ook goed in het buitenland zijn.”

Opening

De Van Gils Brandstore aan de Wilhelminastraat 8 is sinds 1 september geopend. Op 8 september staat om 17.00 uur een officiële opening gepland voor genodigden, waar ook Dannic zijn opwachting maakt.

Meer info via www.vangils.eu