wegwerkzaamheden
wegwerkzaamheden

Kruising Ettensebaan-Westerparklaan week afgesloten

Algemeen wegwerkzaamheden

BREDA - De grote opknapbeurt van de Westerparklaan begint vanaf maandag 12 september. Het gaat onder meer over asfalteren, het plaatsen van verkeerslichten en wegbelijning.

De kruising Baanzicht - Prachtvlinders tot en met de kruising Ettensebaan wordt onder handen genomen. De Westerparklaan is hierbij afgesloten voor doorgaand verkeer. De omleidingen zijn aangegeven met borden.

Het werk begint met de kruising Ettensebaan. Deze is afgesloten van 12 tot en met 23 september. Alleen lijnbussen en hulpdiensten hebben toegang. Van 12 september tot en met 10 oktober werkt de aannemer op de wegvakken tussen de kruisingen Ettensebaan – Van de Reijtstraat / Zandoogjes en tussen de kruisingen Van de Reijtstraat / Zandoogjes en Baanzicht / Prachtvlinders.

Fietsers kunnen over de fietspaden. De fietsoversteek Weerschijnvlinder – Heilaarpark blijft ook open voor fietsers. Verder is er een oversteek voor auto’s en ander verkeer over de Westerparklaan van en naar de Zandoogjes / Van de Reijtstraat. De kruising Westerparklaan met Baanzicht / Prachtvlinders is te gebruiken, met uitzondering van de richting Ettensebaan.

De kruisingen met Baanzicht / Prachtvlinders en Van de Reijtstraat / Zandoogjes worden tijdens een lang weekend aangepast. Beiden zijn geheel afgesloten voor al het verkeer (ook fietsers en voetgangers) van 7 oktober 20.00 uur tot 10 oktober 6.00 uur.

De complete werkzaamheden duren tot en met 10 oktober.