Thuiswedstrijd Baronie-Gemert foto Perry Roovers
Thuiswedstrijd Baronie-Gemert foto Perry Roovers

Bijeenkomst toekomstplannen voetbalvelden De Heikant

Sport

PRINSENBEEK - Er komt een informatiebijeenkomst over de herinrichting van de voetbalvelden op sportpark De Heikant. Gemeente Breda en Beek Vooruit geven dan uitleg over de toekomstplannen van het terrein.

De gemeenteraad stelde ruim twee miljoen beschikbaar voor het verbeteren van vier sportaccommodaties in Breda. Ook de velden van Beek Vooruit op sportpark De Heikant hoort hier bij. Op het hoofdveld komt kunstgras en de bestaande natuurgrasvelden worden verschoven om gebruiksmogelijkheden te verbeteren en extra wedstrijdcapaciteit te verkrijgen. Het voormalig ijsbaantje, dat in gebruik is als depot, verdwijnt.

De gemeente is bezig met de voorbereidingen. Half mei 2017 beginnen de werkzaamheden aan de voetbalvelden. Het kunstgrasveld is in het nieuwe voetbalseizoen klaar voor gebruik. De overige twee velden zijn half september 2017 weer bespeelbaar. De woningen in de omgeving van het sportpark blijven tijdens het werk bereikbaar. Voor de veiligheid zijn de voetbalvelden tijdens de zomerperiode niet toegankelijk.

De bijeenkomst is op dinsdag 27 september in de kantine van Beek Vooruit. Het begint om 20.00 uur.