Afbeelding

Beste bed ter wereld exclusief bij MW Bedden & Slapen

Advertorial

(advertorial)  - MW Bedden & Slapen heeft sinds kort een nieuwe parel in de toch al mooie collectie topbedden. “We verkopen als enige in heel West-Brabant en Zeeland het exclusieve Zweedse merk Hästens”, vertellen Jeroen en Marieke Wijers trots: “Het beste bed ter wereld.”

De uitbreiding van de collectie met Hästens past bij de collectie topbedden van Nederlandse bodem die MW Bedden & Slapen en Hästens Store Breda al biedt, met merken als Sleep & Dream en Kuperus. “Wij willen dé topzaak zijn en  blijven in het West- Brabantse”, vertellen broer en zus. “Daarom zijn wij trots dat het wereldmerk Hästens ons heeft benaderd om het merk exclusief te gaan voeren voor deze regio.”

Om de bijzondere bedden een goede plek te geven is de showroom aan de Nieuweweg in Breda verbouwd en uitgebreid. “Zodat we een complete Hästens Store hebben, waarmee we alles te bieden hebben op het absolute topsegment.”

Familiebedrijf
MW Bedden & Slapen is inmiddels weer een echt familiebedrijf. Marieke Wijers gaf in 2010 een vervolg aan decennia beddenadvies door de familie Wijers. Jeroen Wijers, tweelingbroer van Marieke, is nu terug op het ‘oude nest’. Hij is evenals zijn zus opgegroeid in de zaak van hun ouders die lange tijd gevestigd was aan de Tolbrugstraat en naam maakte met het beste op het gebied van slapen in Breda.

“Daarmee kun je gerust stellen dat slapen in het DNA zit bij de familie Wijers”, geeft Marieke aan. MW Bedden & Slapen is geen standaard beddenwinkel, maar een zaak die gespecialiseerd is in een goede nachtrust, dat hebben zij ruimschoots bewezen.

Om te zorgen dat klanten een goede nachtrust mee naar huis nemen, gaan de specialisten het gesprek aan. “Samen met de klant helpen we om de beste keuze te maken. Daarbij gebruiken we onze vakkennis en ruime ervaring”, vertelt Marieke. “Alleen op die manier kun je een goed en eerlijk advies geven.”

Duurzaamheid gewaarborgd
MW Bedden & Slapen staat er om bekend dat de producten die zij leveren 100% natuurlijk zijn. Dat betekent handgemaakt, zonder toevoeging van chemicaliën waarmee duurzaamheid is gewaarborgd. “Een bed dat aan het eind van de levensduur wordt vervangen, kan daarom teruggegeven worden aan de natuur”, licht Jeroen toe.

Advies thuis
Toch nog twijfels over een bed? “Waar nodig komen we bij onze klanten thuis om ze van een gedegen en betrouwbaar advies te voorzien”, vertelt Marieke. En een bed gekocht? “Dan voeren we bij aflevering van het nieuwe bed het oude gratis af.”

MW Bedden & Slapen
Nieuweweg 35, 4811 LW Breda
Telefoon: 076 887 0641