Afbeelding
Fingerspitz

Snelgroeiend Fingerspitz benoemd tot FD Gazelle

Economie

BREDA - Het snelgroeiende digital marketing bureau Fingerspitz uit Breda is door het FD beloond met de titel FD Gazelle. Het bedrijf dingt op 24 november mee naar de titel Gouden Gazelle in de categorie ‘klein’.

Fingerspitz kon voor de drie voorgaande jaren meer dan 20 procent omzetgroei laten zien, voorwaarde voor het behalen van de titel.

Het bedrijf begon drie jaar geleden met vier medewerkers. “Inmiddels zitten we met 25 medewerkers, inclusief stagiaires”, vertelt een trotse managing director Jaap Jacobs. Hij is trots op de titel. “Die groei behaal je alleen maar als je kwaliteit levert, het is geen doel op zich. Veel van onze nieuwe klanten komen via ons bestaande netwerk, dat zegt al veel.”

De afgelopen jaren kregen meerdere Bredase bedrijven de titel FD Gazelle. Twee jaar geleden leverde Breda zelfs drie Gouden Gazellen voor de provincie Noord-Brabant. Princess Sportsgear & Traveller, Payper en VDL Steelweld wonnen toen deze titel omdat ze hun omzet  met gemiddeld 520% hadden zien toenemen.

Met deze titel FD Gazelle zet de krant de snelst groeiende ondernemingen uit Noord-Brabant en Limburg in de schijnwerpers. Met de FD Gazellen Awards wil Het Financieele Dagblad ondernemerschap stimuleren en de aandacht vestigen op bedrijven die in Nederland snel in omzet groeien.