Kevin Weijers, een van de vijf potentieel beste sprekers, geeft een TED talk in Breda.
Kevin Weijers, een van de vijf potentieel beste sprekers, geeft een TED talk in Breda.

De winnaars van de TEDxBreda-poll zijn bekend

Cultuur

BREDA - Donderdag staat een nieuwe editie van TEDxBreda op het programma in Mezz. Voorafgaand daaraan zijn we benieuwd naar welke Bredase talk jou het meest inspireerde. Daarvoor stelden we samen met de organisatie een shortlist van vijf Talks samen. En zit jouw favoriet er niet tussen? Kies dan voor de vrije keuze.

Wie gaf de beste TED talk van Breda tot nu toe? Ging deze over het accepteren van je eigen onhandigheid, over creativiteit binnen vluchtelingenkampen, de mysteries van het menselijk kunnen, over proberen en kritisch kijken naar je eigen aannames of ging de beste TED talk over hoe je kunt inspireren met een 3D-printer? Stem nu en laat het ons weten welke TED talk jou inspireerde!

TEDxBreda looft 5 boeken uit onder de stemmers. Het gaat om Liefde volgens de Wiskunde, Waarom we werken, De Kunst van Stilte, Voorbij het meetbare en De Wetten van de GeneeskundeDeze boeken zijn gebaseerd op TED talks en zijn overigens ook te koop bij Libris Buitelaar in Breda. De winnaars ontvangen bericht via e-mail.

Update 25-11:

De stemming wees uit dat Esther van der Kam en Ron van den Ouweland de meest populaire danwel inspirerende Talks hebben gehouden de afgelopen jaren. Onder de stemmers zijn vijf boeken vergeven. Zij hebben inmiddels bericht gehad.

Even je geheugen opfrissen? Hieronder vind je de shortlist met vijf TED talks.

Raimke Groothuizen

Esther van der Ham

Wim Hof

Kevin Weijers

Ron van den Ouweland

Stem hier op je favoriete Talk