Afbeelding
Amber Kuijs

Lange rijen op Grote Markt bij signeersessie Hardwell

Cultuur

CENTRUM – Een wereldberoemde dj uit Breda die zijn fotoboek signeert. Wat zou dat losmaken? Een enorme rij op de Grote Markt en stralende fans.

Dinsdagmiddag tussen 16.00 tot 18.00 signeerde Robbert van de Corput - Hardwell dus - zijn nieuwe fotoboek, ‘2 years as one’. Bij Libris boekhandel Buitelaar stonden rond 16 uur al ruim honderd mensen in de rij voor een handtekening.

Buiten, voor de boekhandel, ontvangt Hardwell rustig en vriendelijk iedere fan aan een tafel. Het eerste boek overhandigt hij aan zijn oma. Aan alle fans vraagt hij zijn of haar naam en zet die samen met zijn handtekening op de eerste pagina van het boek. Daarna werd er vaak om een foto gevraagd, die hij met alle plezier maakte. Hierdoor ging iedereen met een grote lach op het gezicht naar huis.

Veel fans kwamen speciaal naar het centrum voor die ene handtekening. Kimberley kwam zelfs vanuit Den Haag. “Eerst twijfelde ik nog maar toen ik hem gisteren bij RTL Late Night zag, wist ik het zeker. Ik moest en zou een handtekening van mijn grote idool krijgen.”

Ook van Bart Kastelen, Coert van Stokkom en Wouter de Berg is Hardwell hun grootste idool. “We zijn dit jaar ook met z’n drieën naar het eerste concert van zijn tour geweest”, vertelt Bart. Waaraan Wouter toevoegt: “Coert en Bart hebben hem al eerder met uitgaan van zo dichtbij gezien, voor mij was dit de eerste keer. Het is zo’n geweldig gevoel.”

Mathijs Jacobs zag Hardwell dinsdag voor de derde keer. “Samen met mijn neefje ben ik echt ontzettend fan van Hardwell. We zijn zelfs een paar keer samen naar zijn huis gefietst om hem te kunnen zien.”  Mathijs vertelt dat toen ze Hardwell een keer voor zijn huis zagen, ze gewoon met hem op de foto mochten. “Hij is zo nuchter gebleven, dat kan ik echt waarderen.”

 

Het boek is sinds maandag verkrijgbaar via de webshop www.djhardwell.com en in de boekhandel. Het boek staat vol met foto’s uit het leven van Hardwell. Fotograaf Joep van Aert volgde de DJ de afgelopen twee jaar op tournee. Ook hij was aanwezig bij de signeersessie.