Afbeelding
Politieteam Weerijs

Drie jongens aangehouden voor mishandeling vrouw in bus

Politie mishandeling

BREDA - De politie heeft twee jongens van zeventien en een van achttien aangehouden voor de mishandeling van een vrouw in een bus. Dat gebeurde in een bus op de Ettensebaan, net na middernacht.

De melding van de mishandeling kwam kort na middernacht. "Direct spoedde verschillende politie-eenheden zich naar de bus. Onderwijl kwam er informatie dat drie daders weggelopen waren", meldt de politie.

"Het signalement was opvallend want ze zouden alle drie in kostuum gekleed zijn", aldus het bericht. In de omgeving van de Ettensebaan werden drie mannen aangehouden die aan het signalement voldeden. Het drietal kwam uit Etten-Leur. Het 26-jarige slachtoffer deed aangifte en verklaarde dat ze in de bus was lastig gevallen door de drie jongens. De buschauffeur besloot de jongens uit de bus te zetten.

Bij het naar buiten lopen pakten ze haar tas. Toen ze die terug wilde pakken, kreeg ze een klap waardoor ze op de grond viel. "Toen ze alle drie op haar af kwamen werd ze erg bang, maar gelukkig stapte de buschauffeur uit en renden de jongens weg."

Het drietal is aan het bureau ingesloten en de zaak zal verder onderzocht worden, mede aan de hand van camerabeelden uit de bus .