Afbeelding
Filmhuis Breda

Serious Request: Christmas Film Marathon

Algemeen

BREDA - Het glazen huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ook Breda komt in actie. Vandaag een actie voor jong en oud: Christmas Film Marathon.

In het kader van dit doel wordt er een Christmas Film Marathon georganiseerd bij Grand Theatre Boekhandel. De film ‘A Christmas Story’ wordt op zaterdag 17 december vier keer afgespeeld. De eerste film vangt aan om 10.00 uur en de laatste om 16.00 uur. Tickets kunnen voor €4,50 aan de deur gekocht worden. De Grand Theatre Boekhandel zit aan het Van Coothplein 17B in Breda.

De film ‘A Christmas Story’ komt uit 1983 en gaat over een jongen, Ralphie, die in de jaren veertig opgroeit. Voor kerst wil hij een Red Ryder BB geweer hebben. Hij probeert iedereen over te halen dat dit het perfecte cadeau is. Alleen stuit hij op weerstand van zijn ouders, leraar en zelfs de kerstman.