De transformatie van de brouwerij aan de Ceresstraat naar kantoren en woningen is in volle gang. Geplande oplevering is augustus 2016.
De transformatie van de brouwerij aan de Ceresstraat naar kantoren en woningen is in volle gang. Geplande oplevering is augustus 2016. Wijnand Nijs

Serious Request: abseilen van brouwtoren Drie Hoefijzers

Algemeen

BREDA - Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ook Breda komt in actie. Vandaag een spannende actie: abseilen van brouwtoren de Drie Hoefijzers.

Van 22 tot en met 24 december kan er worden geabseild vanaf het dak van de brouwtoren de Drie Hoefijzers in Breda. Een spannende ervaring, waarbij je kunt genieten van het uitzicht. De deelnemers mogen zelf bepalen hoeveel zij doneren. Wel is er een donatie adviesprijs gegeven van €25.

Abseilen kan de 22e en 23e tussen 13.00 en 17.00 uur en op de 24e tussen 10.00 en 14.00 uur. De brouwtoren de Drie Hoefijzers is aan de Ceresstraat in Breda. Het enige wat nodig is, is aanmelden op de facebookpagina.