Frank van der Lende en Domien Verschuuren eten hun laatste lunch bij Mezz.
Frank van der Lende en Domien Verschuuren eten hun laatste lunch bij Mezz. Stadsfotograaf Breda

Dj's Glazen Huis eten hun laatste lunch, terwijl iedereen meekijkt

Algemeen

BREDA - Nog een paar uurtjes en dan begint 3FM Serious Request 2016. Terwijl op de Grote Markt in Breda de massa aangroeit, mochten dj's Frank van der Lende en Domien Verschuuren hun laatste lunch verorberen in 3FM Clubhuis Mezz. "Ik weet niet wat gekker is", grapt Domien. "Dagenlang bekeken worden als je niets aan het eten bent of dat er 12 man met een camera op je snufferd staat als je een tosti eet."

"Wel mooi, he. Deze mensen zijn allemaal op een punt in hun carrière dat ze twee mannen mogen filmen die een tosti eten", voegt Frank er nog aan toe. De lunch werd verzorgd door de Tosti Club uit Breda. Een groot bord met verschillende smaken tosti's werd voor de dj's neergezet. "Wetende dat dit het laatste is dat je eet, smaakt het echt heerlijk."

Helemaal in het dieet past het niet. "Vorige keer toen we elkaar spraken zei ik nog dat we minder brood en pasta gingen eten. Nu zit ik hier met zo'n heerlijke vette tosti", vertelt Domien. "Hier ga ik de eerste dag wel last van hebben in het huis, maar het is het waard."

De mannen hebben er ontzettend veel zin in. Domien: "Ik heb dagenlang geroepen dat ik echt geen spanning voel, maar als het dan zo dichtbij komt begint het wel te kriebelen. Ik kan niet wachten tot de deur op slot gaat." Frank legt uit waar de spanning vandaan komt. "Je wil gewoon dat alles goed gaat en er een mooi bedrag wordt opgehaald. Wij zijn er in ieder geval klaar voor en Breda volgens mij ook."

Alles over het Glazen Huis in Breda.