Afbeelding

Dance dj's 'Glazen House' draaien aangepaste set na aanslag Berlijn (update)

Algemeen

BREDA - Dj's DJ Jean, Fedde Le Grand, Dannic en Oliver Heldens gaan een aangepaste set draaien vanuit het Glazen Huis. Dat hebben de dj's samen met de andere dance-helden besloten vanwege de aanslag in Berlijn waarbij tenminste negen doden vielen maandagavond.

De dj's draaien platen gerelateerd aan de liefde. "Wij vieren het leven", aldus Domien Verschuuren tijdens de uitzending op 3FM. Dat werd alsnog een feestje, met korte sets van de dj's. Op de Grote Markt zwaaiden enkele tientallen met knipperende lichtjes, waarmee de lopers aan de Ren je Longen uit Je Lijf lopers eerder maandagavond door de stad renden.

Frank van der Lende en Domien Verschuuren kondigden voor maandagavond vanaf 22.00 uur een dj-avond aan. De twee srikten beroemde dj’s, onder wie Oliver Heldens. “En ik neem ook wat mee voor de veiling”, gaf hij aan tegenover de mannen in het Glazen Huis. Ook de Bredase dj Dannic, Dirtcaps,  DJ Jean en Fedde Le Grand brachten vanaf 22.00 uur een bezoek naar het 'Glazen House'.

Overigens is er deze maandag nog veel meer dj-geweld in Breda. Om 19.00 startte een dj-marathon in Bar-dancing Kerkplein. Nadat burgemeester Paul Depla en wethouder Boaz Adank hun skills hebben laten zien, is het de beurt aan good old Ben Liebrand. Naast een reeks aan talenten komen ook The Partysquad en bekende Bredase namen als Kill The Buzz, Boris Smith en Mark Green.

Het avondje muziek deze maandag past bij de verrassingen die de dj’s doorgaans in petto hebben. Draaide zondagavond Hardwell op het dak van het Glazen Huis voor een uitzinnige menigte, een paar uurtjes later kwam Guus Meeuwis voor een optreden vanuit het huis. Uiteraard schalde ‘Brabant’ over de Grote Markt.

Maandag is sowieso muziekdag. Want in 3FM Clubhuis Mezz waren maandagavond optredens van Teske en Sevn Alias. Beiden waren eerder deze maandag al te gast in het Glazen Huis voor een optreden.